Mahlapressid

Hurom – aeglase meetodiga töötav mahlapress, mis on patendeeritud maailmas esmakordse tehnoloogia märgisega SSS™. Mahlapressiga saab puu-, köögi- ja juurviljadest ja maitsetaimedest kuni 50% rohkem mahla võrreldes tsentrifugaal mahlapressidega ja võrreldes tsitrusepressidega saab Huromiga valmistada mahla igast viljast. Mahla pressimisel hoitakse madalat temperatuuri, mis säilitab viljade naturaalse maitse ja toiteväärtuse.

Hurom on 40 aastat tegelenud mahlategemise tehnoloogia uuringutega ja saavutanud tänaseks tõelise innovatsiooni mahlapressimises. Traditsioonilised mahlapressid kasutavad teravaid lõiketeri, mis pöörlevad suurel kiirusel, et puu- ja juurviljadest mahl kätte saada. See aga kuumutab vilja, mis põhjustab kasulike ensüümide ja toiteväärtuste hävinemise, mida inimesed tegelikult just loodavadki värskelt pressitud mahlast saada.