Uus mahlapress Huromilt

Hurom HF 2 genHuromi mahlapresside sarja lisandus roostevabast terasest teise generatsiooni mudel, mis on täiustatud tehnoloogiaga ja võimaldab ka smuutide valmistamist!
Külmpressitud mahlad on tervislikud ja vitamiinirikkad, tavalised poemahlad aga täis suhkrut ning säilitusaineid. Mitmed kodused mahlapressid hävitavad kuumutades vitamiine ning väärtuslikke toitaineid, kuid Huromi mahlapressid töötavad aeglase pressimise põhimõttel ja aitavad säilitada naturaalse maitse, värvi ja aroomid. Ühtlasi jäävad alles ka kõik organismile olulised ained.

paprika ja apelsinHuromi mahlapressidega saab valmistada lausa imelisi kooslusi puu- ja köögiviljadest, meie hetke-lemmik koosneb paprikast ja apelsinidest. Apelsinid on teada-tuntud C-vitamiini allikad, paprikas leidub lisaks C-vitamiinile ka hulganisti rauda ja mineraale, mis hoiavad Su naha ilusa ja värskena, kiirendavad seedimist ja annavad energiat. See mahlasegu aitab suurepäraselt suveks vormi saada ja on lisaks ka võrratu maitsega!

 

Vaja läheb: 2 keskmise suurusega apelsini, pool punast või kollast paprikat.

Toimi nii: koori apelsin ja lõika tükkideks, kuid jäta tükkide külge ka valget koorealust kihti, sest selles leidub palju vajalikke aineid. Lõika paprika viiludeks, eralda vars ja seemned. Pane esmalt mahlapressi paprika, siis apelsinitükid, siis paprika ja taas apelsin. Lõpetuseks viil paprikat, nii saad pressist välja ka viimase apelsini sisu. Sellest kogusest saad ühe klaasitäie.
pipar ja apelsin