Mahlapressid

Hurom – aeglase meetodiga töötav mahlapress, mis on patendeeritud maailmas esmakordse tehnoloogia märgisega SSS™. Mahlapressiga saab puu-, köögi- ja juurviljadest ja maitsetaimedest kuni 50% rohkem mahla võrreldes tsentrifugaal mahlapressidega ja võrreldes tsitrusepressidega saab Huromiga valmistada mahla igast viljast. Mahla pressimisel hoitakse madalat temperatuuri, mis säilitab viljade naturaalse maitse ja toiteväärtuse.

Hurom on 40 aastat tegelenud mahlategemise tehnoloogia uuringutega ja saavutanud tänaseks tõelise innovatsiooni mahlapressimises. Traditsioonilised mahlapressid kasutavad teravaid lõiketeri, mis pöörlevad suurel kiirusel, et puu- ja juurviljadest mahl kätte saada. See aga kuumutab vilja, mis põhjustab kasulike ensüümide ja toiteväärtuste hävinemise, mida inimesed tegelikult just loodavadki värskelt pressitud mahlast saada.

  • Hurom 500 punane

    Hurom 500

    Hurom on aeglase meetodiga töötav ehk aeglane mahlapress, millega saab mahla pressida igast looduses leiduvast viljast. Mahlapress tagab maksimaalse toitainete sisalduse, puu-ja juurviljade maitse, aroomi.    

    Vaata lähemalt »
  • Hurom HU-700 valge komplekt

    Hurom 700

    Hurom on aeglase meetodiga töötav ehk aeglane mahlapress, millega saab mahla pressida igast looduses leiduvast viljast.   Hurom on tuntud oma uuendustega aeglase mahla pressimise meetodil. Nüüd on saadaval uue…

    Vaata lähemalt »